GÜNCELLEME: Kızılay genel başkanı Kerem Kınık kesinlikle kan ihtiyacının olmadığını, acil servislerin boşuna meşgul edilmemesi şeklinde uyarıda bulunmuş.
https://twitter.com/drkerem
Dr Kerem Kınık @drkerem:
"Tekraren ifade ediyorum! Hastanelerimizin ihtiyaç duyduğu kanlar sevk edilmiştir. Hastaneler kan ihtiyacını bize bildirir TVlere değil!"
Dr Kerem Kınık @drkerem:
"Terör saldırısı neticesinde oluşabilecek Kan ihtiyacı stoklarımızdan temin edilmiştir. Lütfen hastane acil servislerini meşgul etmeyelim"
Dün gece ben bizzat orada yani hastanede bulunan arkadaşlardan teyit aldım. Emin olmasam zaten böyle bir duyuru yapmazdım. Ama şöyle olabilir. Mesai arkadaşlarının şehit olduğunu söyleyemedikleri için, tedavisi devam ediyor demiş olabilirler. Arkadaşlarda daha önceki kan ihtiyacını yinelemiş olabilirler. Zaten şu an için söyledikleri gibi ihtiyaç yok. Çünkü ne yazık ki kan ihtiyacı olan birçok arkadaşımız şehit oldu. Allah rahmet eylesin.
Allah yardımcıları olsun.Polsan resmi internet sitesi yayından kaldırılmış.Bugün kendilerine ulaşıp rahmetliler ve aileleri için neler yapabileceğimizi sormak istedim.Yarın telefon ile ulaşacağım.R10.net üzerinde bu memur arkadaşlar ve aileleri için yapılacak her türlü projeye maddi manevi destek vermeye hazırım.
İsterseniz ben bizzat Emniyet Müdürlüğünün açtığı yardım hesap numaralarını gönderebilirim. Polsan'da bir çalışma yada aşırı yüklenmeden kaynaklı kesinti olabilir. Allah razı olsun şimdiden.