Hocam sitenin içinde 600 e yakın konu özeti var ve tamamı orjinal ama google için özel sayfa oluşturma işini ilk kez sizden öneri olarak alıyorum bunu mutlaka yapacağım tavsiyteniz için çok teşekkür ederim
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:32:41 -->-> Daha önceki mesaj 22:27:54 --
Bir de hocam ben ziyaretçiler site içeriğini kolay bulsunlar diye işte forum son konuları son eklenen dosyaları hep ana sayfada verdim bu olumsuz mudur Sizce yalnışmı yapıyorum aslında biraz aklıma yatmıyor değil bu dediğiniz çünkü zaten ziyaretçiler google üzerinden direk o sayfaya geliyor yani fazla gerek yok ilk sayfada o kadar bilgiye gibi bu öneriniz doğrultusunda düzeltmeler yapmalıyım sanırım
Rica ederim hocam, yardımcı olabilirsenm ne mutlu bana.
Google Adsense Reklam Politikaları hocam bu linkteki yazıları kopyalayıp ayrı bir sayfa açıp bu sayfanın linki ana sayfada görünecek bir şekilde oluşturun. İncelemeye girdiklerinde direkt olarak rahat bir şekilde görebilsinler.
Bahsettiğiniz gibi sizin kafanıza takılan içinize sinmeyen şeyi Google'da istemiyor ziyaretçilere kolaylık sağlamak için yapmışsınız biliyorum fakat içerik görmek istiyor ziyaretçi siteye girer girmez ana sayfada o yüzden linkler yerine içerik olursa onaylanacaktır. Google Adsense çalışanları direkt olarak ana sayfaya bakıyor ilk başlangıçta çünkü uygun olmadığı için bu linkler vs. onay vermiyorlar diye düşünüyorum.
Hayırlı ve bol kazançlar, İyi çalışmalar...