Yaklaşık 1 senedir
https://netteders.net sitem için uğraşıyorum hitim çok yüksek değil 350 ile 1k arasında ancak bir türlü adsense onayı alamıyorum nedenini açıklayabilcek var mı? Adsense onayı için ne yapmalıyım hatalarım neler acaba
Hocam Google Adsense reklamlarını yayınladığınıza yönelik bir sayfa oluşturmanızı ister. Kalıp olarak bazı yerlerden bulabilirsiniz. Onaylanma ihtimalinizi bu gibi sayfalar oluşturmak fazlasıyla arttırır. Ayrıca arkadaşın dediği gibi anasayfada bulunan linklerden dolayı spam olmasa da o izlenimi veriyor. Onları ayrı bir sayfaya almanız anasayfanın link çöplüğü gibi görünmemesi onay için önemli tabi ki en başta tamamen özgün bir site olması.
Size tavsiyem şudur bir site açın tamamen özgün hangi konuda olduğu fark etmez. Free bir wordpress teması kurun. 10-15 tane yazı ekleyin tamamen size ait 200-300 kelimelik onay alacaksınızdır.
Özetle, Google anasayfada az da olsa içerik görmek ister. Fakat sizin sayfada metin olarak içerik göremiyorum. Google Adsense ekipleri incelerken çok detaylı incelemiyor siteyi genel olarak değerlendiriyor. Anasayfayı içeriklerle doldurun zenginleşsin onay alırsınız ama linkleri kaldırmanız lazım anasayfadan.