Arkadaşlar 10 gün önce xiaomi mi5 telefon aldım telefon büküldü.. Araştırdığımda telefonun kasa biraz dandikmiş.. Her neyse dün garanti firmasına gittim anlattım.. Bana dedikleri şey telefonun cepte taşınırken bükülebilceği buda kullanıcı hatasıdır dedikleri.. Her neyse ben bunu kabul etmedim. Hepsiburada.com'u aradım bana dedikleri şey ürünün onarılmasını istiyorum diye geri göndermemi istediler ama ücretde talep edilebilir dediler. bu sefer onları aradım dedim bana servis zaten garanti dışı olduğunu söylediler.. Bende onlara anlattım bir telefonun cepte bükülmesi kullanıcı hatası sayılmaz. İphone 6lardada bu sorun olduğunda apple firması ücretsiz değişim yaptılar bu sorunu yaşıyanlarda. Bana bu sefer dedikleri şey bunların hepsini belirterek formu doldurunuz ve bize gönderin dediler.. Bizim kendi teknik ekibimizde incelemesini yapsın ona göre dönüş yapalım dediler. Sizce napayım? Amaçları oyalamak mı? direk tüketici haklarına mı başvurayım?

Çünkü telefona darbe uygulasam o her türlü belli olur. Çatlak vs olur. Ama telefonun cepte bükülmesi kesinlikle kullanıcı hatası değildir diye biliyorum çünkü telefonu ona göre dayanıklı yapmak zorundular.. Bunların hepsini belirttim ben zaten..

Hepsiburada.com'a telefonu gönderem mi yoksa direk tüketici haklarına mı gideyim?