Hocam calisma ve ucretlendirme ilk once siteniz kontrol edilip kayitda olumsuz etkiliycekler tespit edilip kayit edilecek hale getirilir ve bunlardan ilki sozlesme yapilip yuzde 50 kapora alinip islemler yapilir basvuru yapilir 60 site kayit icin basvurdum ve 50 tanesi olumlu sonuclanip kayit edildi edilmeyenler cogu icerik ve yazilim hatalarinda veya desteklenmeyen ***** icerik temadan yazilim sonuclu mobil uyumlu olmadiklari icin olumsuz olur sizler gibi bende dolandirildim bir kackez bu yuzden sozlesme yaparak devam etme karari aldim yapilan basvurularda olumsuz sonuclanmasi sonucu sebeb bakilir ve ona gore bildirim yapilir sizler tarafindan verilecek bilgileri duzeltiyimmi veya duzeltilecek gibi degildir degismesi gerekir sizlere sorulur onay alinmazsa alinan kapora ucreti tekrar size gonderilir baska turlu calisma stili olmaz cunku bunu belirtiyim hocam hayirli forumlar
ücretlendirme nasıl oluyor pekçok kişi news kayıt işinde dolandırılmış durumda, önce kayıt başarılı sonuç ile ödeme konusunda düşünceniz ne olur?