konu günceldir, yapılacak formun kısaca mantığı şu olacak, naklliyatçılar için firma rehberine eklenecek bir form, bu form firma rehberine kayıt formu olacak, yalnız bu formun çalışması için bir kod istenecek, o kodu da bir başka sitenin altına yerleştireceğiz, ben müşteriye diyeceğim ki, bu firma rehberine kayıt olmak istiyorsan google ye gir antalya evden eve nakliyat yaz benim sitemi bul, bu sitenin en altında bulunan kodu kopyala formda istenen yere yapıştır, ve firmanı rehbere kaydet, amacım anahtar kelimemde google den aranıp bulunarak asıl sitemi yükseltmek, hem de firma rehberine kayıt almak, bu yerleştireceğimiz kod, değişken olacak, örneğin 15-20 tane, her sayfa yenilemede değişecek,
daha somut anlatım,
www.antalyaisrehberi.net buraya kayıt olmak için bir form doldurman gerekiyor, bu formun çalışması için de bir kod lazım, bu kod da
http://www.antalyaevdenevetasimafirmalari.com bu sitenin en altında bulunacak, kişi google de arama yapacak benim siteyi bulacak bu kodu alacak, forma yapıştıracak kaydını tamamlayacak, kod değişken ama 15-20 tane olabilir, her iki formun veritabanına da bunlar yazılırsa olur. yani 15-29 tane kodu karşı tarafın formuna tanımlıyacağız.