Önceki virüslü haline ait herhangi bir dosya şu an bulunmuyor. Terminate yaparak tüm sunucudan sildim o hesabı, ftp üzerinden dosya silme işlemi yapmadım. Root olarak tüm hesabı kaldırdım. Sunucu bana ait. Ardından yeni bir hesap açtım farklı bir isimle.

Wordpress'i kurduktan sonra lisanslı temayı kurdum ve şu an sadece sitenin çalışmasını sağlayacak eklentiler kurulu. Bir de güvenlik plugini kurdum (Wordfence), ona göre de site şu an temiz.

FTP'de veya herhangi bir yerde farklı veya zararlı bir şeye rastlamıyorum. Şu an bu olayın bu kadar tuhaf olmsının sebebi de bu zaten. Şu an hiçbir şey yok sitede zararlı yazılıma dair ve hala Google beni kara listeden çıkartmıyor.

Şu an FTP veya başka bir yere sızabilecekleri bir durum yok. Ham erişim verilerinde de tuhaf bir işlem görmüyorum. Bunların dışında siteye spam içerik ekleme yapabilecekleri bir yöntem var mı?