mersinstyle adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
PM ile cevaplandı. Bu uyarıyı alınca aktarabilirsiniz linkine tıklayıp yeni bir sayfaya oluşturacaksınız. Sonra seçilebilir olacak.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:54:10 -->-> Daha önceki mesaj 17:53:02 --

Banı ve engeli olan tüm sayfaları oraya ekle. Tüm sayfaların adı aynı olacak zaten, bir süre sonra birleştirme cezası kalkacaktır.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:55:11 -->-> Daha önceki mesaj 17:54:10 --

aktarilabilir linkine tıklayıp adresi yeni sayfaya aktarın. Sonra herşey düzelecek.

Bende konumlara erişimi aldığım halde Bir yer Sayfası, Konumlar kurulumunda ana Sayfa olamaz.... hatası alıyorum. Burada iki işlem yapmam isteniyor. Aktarma işlemini yapınca yine linkteki hatayı veriyor. Adresi kaldırayım diyorum ama o klasik haritanın üzerinde adresi kaldır olan görünüm sayfa bilgilerinde çıkmıyor. sayfanın kategorisini yerel işletmeden aldığım halde yine sayfamdaki harita kalkmıyor. Sonuç olarak konumlara erişmeye yetki aldığım halde bi şekilde kurulum yapamıyorum.

https://i.hizliresim.com/jX1Mqn.png