Selamlar,
Bugün Erol hukuk bürosundan amcama bir mesaj gelmiş. 1993 yılında kullandığı türksat aboneliğinden kalma bir borç yüzünden icra başlattık vs. gibi şeyler yazıyormuş.
Amcam kendilerini aramış ve 500 lira yatırırsanız borç siliniyor gibi bir şeyler söylemişler.
Daha önce böyle bir olay yaşayan var mı?
Ödemesin hocam herhangi bir şey olmaz. İcra işlemlerini başlattık diyorlarsa icra dosya numarasını isteyin. Eğer icra işlemi başlattılarsa ve tebligat göndermişlerse hangi adrese tebligat gönderdiklerini kontrol edin. Size tebliğ olmadıysa borcu tebliğ alın icra dairesinde ve itiraz dilekçenizi yazarak belirtin. Ya da icra dosya numarasını öğrendikten sonra ne gibi işlemler yapılmış neye istinaden borç çıkarılmış öğrendikten sonra bana o dosya içerisindeki evrakların ekran görüntülerini gönderebilirseniz ve o büronun telefon numarasını verebilirseniz ben size seve seve yardımcı olurum. Ama icra takibini tekrar başlattıklarını sanmıyorum. Hatta bundan baya baya bir eminim. Dilediğiniz zaman bana pm ile ulaşabilirsiniz. Fikir yürütür ve yardımcı olurum. Geçmiş olsun.