Sizde ingilizce bi sektöre girip hem dilimi kuvvetlendirmiş hemde bişeyler başarmış olabilir miyim?
EVET. Kesinlikle evet.
Türkçe içerik ve haber sitemin, ki bir sektörün dikeyinde bu site, ingilizce versiyonunu açtım. Aylık kazancım, Türkçe sitenin 2 senede kazandığı paraya denk geliyor şu an. Ve temel olarak ingilizcem çok kuvvetli değildi, mecbur kalınca ve öğrenme isteği olunca işin içinde çıkıyorsunuz. İlk 1 ay çok şikayet aldım haberlerle ilgili ama şu an şikayet gelmiyor ve hatta takipçilerim artmaya bile başladı.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:10:32 -->-> Daha önceki mesaj 00:04:04 --
Aslında problem şu..Sektör konusunda sadece kendi alanımda hizmet verebilirim .Bana da saçma geliyor sektör seçimi ama başarısızlık olunca ve çevredeki sektörlerden anlamayan insanların para kazandığını görünce saçma olmadığını anlıyorsun.Şu anda adsense'den çoğu sektörden anlamayıp editörler yardımıyla para kazanan binlerce insan olduğunu biliyorum hatta 3 tanesi kendi müşterilerimden. Ama moda , kadın , sağlık tarzı sektörlerde daha çok hit olduğunu düşünüyorum.İngilizce işine gelince ingilizcem makale olayına girecek kadar iyi değil
yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum
Ben sadece fikrimi belirtmek istedim. Söylediğiniz gibi işten hiç anlamayıp makale yazdırarak para kazananlar da var ama onlar benim düşünceme göre 100 kişide 1 falan çıkıyor diye tahmin ediyorum. Şans ve biraz olsun bilgi büyük etken.
Ben hep kendi bildiğim alanlar üzerine gittiğim için ve bunun dışına çıkmadığım için, birilerinin hiç bilmediği bir alanda makale yazdırarak para kazanması fikrine pek alışamıyorum.

Bünyem kabul etmiyor, algım error veriyor. Belki de benim vizyonum dardır, bilemiyorum.
Umarım başarılı bir şeyler çıkartırsınız.