Leadman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hangi sektörü seçmeliyim, sorusu kadar saçma bir soru hayatımda görmedim. Kişinin kendi bilgisi ve ilgisi dahilinde bir sektör seçip yürümesi gerekiyor bana göre. Burada başkasının verdiği kafa ile o alanda ne kada başarılı olunabilir ki...

Tema tercihi için ise, themeforest'tan premium temalara bakın ve kesinlikle lisanslı olarak satın alın. Korsan sitelerden falan bulunca ileride problem yaşıyorsunuz. Genelde içinde virüs oluyor ve spam mail ve saçma sapan sitelere yönlendirme gibi problemlerle karşılaşıyorsunuz. Tutan bir sitemde başıma geldi, hala uğraşıyorum ara ara... Sonradan aklım başıma geldi, şimdi hep lisanslı çalışıyorum.

Son bir ekleme... Eğer dil biliyorsanız, yabancı içerik üretin. Para kazanmanın anahtarı net yabancı kitle.

Edit 2: Yabancı içerik için forumdan yabancı makale satın alarak yürümeye çalışmak gibi toz pembe bir hayale kapılmayın. Gerçekten ingilizce bilmek gerekiyor. Ve başkasına bağımlı olarak bir işe girip büyütmeye çalışmak aşırı sürrealist bir düşünce. Milyonda bir ihtimal sanırım tutma şansı. Ki bu tarz işlere kalkışanların blog tarzı günlüklerini bu forumda çok gördük. Hepsi bir süre sonra ölü takliti yapmaya başladılar... "50 makale aldım, günde 3 tane giriyorum, bakalım ne olacak" kafasına girenlerden olmayın.

Yatırım tavsiyesi değildir.
Belirli seviyede bi ingilizcem var ama yeterlimi bilmiyorum. Sizde ingilizce bi sektöre girip hem dilimi kuvvetlendirmiş hemde bişeyler başarmış olabilir miyim? Birde yabancı kaynağı nasıl bulacağım pek anlamış değilim