Neden insanlarda böyle bir yaklaşım var?
Arkadaş internet camiası ile içli dışlı olan herkesin başına bilişim suçlarıyla ilgili birçok olay gelebiliyor. Bu konuda avukatların çoğu yetersiz. Çoğu insanında parası olmadığı için belkide avukat bile tutamıyor. Arkadaşımız buraya gelip gayet insanlara yardımcı olmak adına bir konu açmış, başınıza gelmeyince bilmiyorsunuz.
5 ay önce açılan bir haber sitesinde imtiyaz sahibi benim adım verilip telif haberinden adıma dava açıldı. Bilgim yoktu ama sonra araştırdık bir şekilde çözdük. hadi benim çevrem geniş yüksek yerlere kadar ulaşabiliyorum ama senin başına gelse hiçbir fikri olmasa ne yapacaksın? Bu arkadaşımız senden ücret almadan yardımcı olsa fenamı olacak?
Ülke olarak çok hazımsızız yemin ediyorum şu r10 ortamında yardım etmeye çalışan insanları kaçırıyorsunuz ya aynı ülkenin kansere çare bulan doktorları deli diye duyurması ve onları amerikanın değerlendirmesine benzetiyorum olayı.
Az yapıcı olun yıkıcı değil, senin adına bi dolandrıcılık yapsınlar ozaman anlarsın bu işleri, başına gelmeyen bilmez tabi..
Arkadaşım mezuniyetin hayırlı olsun güzel yoldasın eksiklerini elbet tamamlarsın, bilmediğin şeyleri zaten araştıracaksın güzel bir konuya ön ayak olmuşsun. Olumsuz yorumlar olabilir Türk insanına hizmet etmek zordur, ayakbağı olanları hiç umursama cevap dahi verme. Hiç unutulmasın insanın insana işi düşer, o yüzden ne olursa olsun herkesle iyi geçinmeye bakın. Bugün taşladığın kişi yarın muhtaç olacağın kişi olabilir.
Sevgiler.