fotoğraf kalitesi bakımından hangisi dersiniz?
Fotoğraf olarak çözünürlük ve detayla s7 edge hepsini geride bırakır fakat renklendirme olarak iphone 7 daha önde. Gereksiz bence iphone. s7 edge'me bayılıyorum...
S7 edge i düşürdüğünde ekran tamiri zordur ama Android telefonlar özgürlüktür. Iphone alırsın uzun süre kullanırsın. Note 5 ise güzeldir performansı yüksektir ancak "telefonu" sınıfına girer. "Cep telefonu" değil.
Umarım anlatabilmişimdir
Note 5 kullanıyordum. Hafıza yetmemesi sebebiyle S7 Edge'e geçtim. Micro SD kart takılabilmesi büyük avantaj. Onun dışında Note 5'e göre bataryası çok daha iyi. Note 5'de 3000 mAh, S7 Edge'de 3600 mAh var. Özellikle Android Nougat ile S7 Edge'in batarya performansı çok tatmin edici. Batarya performansında iPhone 6s plus'la Note 5 belki karşılaştırılabilir ama S7 Edge ile hiç sanmıyorum.
iPhone seri cihaz, uzun ömürlü bir cihaz. Ancak ben o kadar para verince telefondan bir şey beklerim. Benim bildiğim iPhone'un başlıca özellikleri, marketi, yazılımı, gösterişi. Kamerası renk olarak güzel ancak netlik olarak aynı şeyi diyemem. Özellikle iPhone'un gece kamera çekimi berbat.
S7 Edge daha doğru bir tercih olacaktır.
Arkadaşımda S6 Edge Plus var. Gayet memnun olduğunu söylüyor. Fakat zamanıda A5 aldık mesela. 3.ay'da. Telefon gayet stabildi. Şimdi kamerası ve stabilliği bozulmaya başladı. S7'de de ileri ki zamanlarda bu tarz problemler oluşur mu acaba diye düşünüyorum. Bu yüzden İphone aklıma yatıyor. Ama onun da şarj sıkıntısı kafamı karıştırıyor. Kaç zamandır alacağım,hep kararsız kalıyorum.