cculha adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Araçlararası telsiz haberleşmesine benzer bir haberleşme alt yapısı ile birlikte, araçların haritadan takip edilebilmesine yönelik bir sistemimiz mevcut.

Bu tarz bir sistem düşünür müsünüz?
Merhaba;

İlginize teşekkürler. Kullandığımız takip sistemi mevcut.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:06:47 -->-> Daha önceki mesaj 15:03:10 --

DigiWorksTeam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,
Söylemiş olduğunuza göre işin ederi aslında 3000-5000tl arasıdırçFakat başka ayrıntılar var ve belirtmemişseniz o ayrı mesele.Çünkü sistem yazılımlarında kimi zaman tek modülü 40.000liraya yapmak bile mümkün olmuyor.

İkinci bir husus ; fatura kesilir elbette ama ön ödeme alınmadan kimse işi bitirip 15-30 gün bekler mi net emin olamadık.Kendi adımıza biz böyle bir girişimde olmazdık.

Tam detaylı bir bilgi içinde yazılım ekibimize eğer ön ödeme yapılacak ve iş tesliminde ( herey tamam dendikten sonra ) ödeme gerçekleşecekse arkadaşlarımız iletişime geçsin ve anlatın yazılımı.

Allah'a emanet olunuz.

Okan ALAGÖZ

Merhaba;

Mesajımın sonunda " İlgilenen arkadaşlara uzaktan bağlantı ile gerekli yazılımda tam olarak detaylı anlatım yapabilirim." olarak belirtmiştim.

Ödeme konusu (sözleşme-şartname,teklif usulü) sorun olacağını sanmıyorum. Bunu yapabilecek firma bünyesinde zaten çalışan personelleri olan firmadır ve işlemleri tek elden bitirebilir. Kamu işi olacağı için ödeme konusu iş tesliminde olabilir.

İlk mesajımı düzenleyerek ödeme ve diğer ayrıntıları ekliyorum.

Teşekkürler.