Site adresi : adresi paylaşmıyorum. konu altında tüm detaylar var.
Site için istenen fiyat: 800 TL, çok ufak da olsa pazarlık payı vardır.
Sitenin aylık getirisi: adsense görüntüsü konuda mevcut.
Sitenin açılış tarihi: 06.07.2016
Kategori, sitenin içeriği nedir: -
Günlük hit sayısı: 100-150 tekil arası
Ziyaretçi kaynağı: %50 arama motorları, %50 google play uygulaması. hitlerin %80i mobildir.
Domainin yaşı: 5 ay
Site tüm içeriği birlikte mi satılık: evet. uygulama dahil.
Hosting dahil midir: hayır. 1 hafta idare edebilirim.
Banlı olduğu sponsor var mı: hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: evet. kendi yazılımım. siteyi alan kişi scripti satma yetkisine sahip değildir. satış izni vermiyorum.
Yazılım lisans sonlanma zamanı: -
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: -
script kendi özel yazılımımdır. içerik girme durumu yoktur. siteye açtığım günden beri hiç girmedim
web view uygulaması google playde yer almaktadır. site, uygulama sayesinde hitlendi. uygulamaya reklam çıkmadım. tamamen özgündür.
uygulamanın düşük oy almasının sebebi şudur;
bu sistem bir sorgulama sistemidir. yurtdışından ücretli bir api ile çalışmaktadır. maliyeti düşüktür. ben para harcamak istemediğim için apiyi kapadım, sorgulamaların hepsinin sonucuna aynı çıktıyı yazdırıyorum. dolayısıyla kullanıcılar kötü yorumlar atabiliyorlar
sistemi alan arkadaş apiye bakiye yüklerse kullanıcılara istediği sonucu doğru olarak verebilir. dolayısıyla hit ve geliri arttırabilir.
ek gelir yöntemi olarak, yurtdışından aldığım api üzerine bir sistem yazdım. o apiyi, site sahibi başkalarına kendi belirlediği fiyat ile satabilir. zaten maliyet çok düşük, maliyetin 2 katına alıcı bulursa kendi maliyetini alıcıdan çıkaracaktır.
satışını yaptığım site dışında bir sitem daha var. o uygulama bundan 10 kat daha çok indirme ve kullanıma sahip. tema farklı. şimdiden alıcının bilgisi olsun
fazla zamanım yok dolayısıyla konuyu hızlıca yazdım. anlatım bozuklukları varsa kusura bakmayın.
daha fazla uzatmadan resimleri ekleyeyim.
site adresini sormak için pm atabilirsiniz. profili sağlam üyeler dışındakilere siteyi göndermiyorum. alıcı değilseniz lütfen meraktan sormayın, birbirimizin zamanını çalmayalım..