organik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Adamcağız sevincini paylaşmak istemiş buradaki ailesiyle. Zira bizi de ailesi gibi görüyor. Demediğinizi bırakmamışsınız. Ego dolu ne çok insan varmış. İnsanlar başarılarını paylaşmak isterler, bu arkadaşımızın da yöntemi bu olmuş. Tebrik edin yahu. Sonra da şans mı başarı mı onu söyleyin.
Arkadaşım öncelikle tebrik ederim, güle güle harca. Bunu bizimle paylaştığın için de teşekkürler.
Fikrime gelince, belli çalışmalar yapmışsın belli. Başarıyı haketmek için uğraşmışsın. Benim kanımca bu miktarlar yine de çalışmanın boyutuna göre yüksek sayılabilir. Umarım Google'ın sevmediği şeyleri yapmıyosundur. Zira hiç affetmiyor, biliyorsun.
Akarken doldur. Bir süre devam et. Şans mı başarı mı zaten bir kaç ay içinde anlaşılır.
Kolay gelsin.
Kazancının bir kısmıyla sevdiğini sinemaya felan götür. KFC'den ilk buluşmada yenmez tavuklarından ye. Trileçe felan yeyin. Kalanı da biriktir işte. Hayat güzeldir.
Sinema, KFC ve triliçe olayına çok güldüm Yorumunuz ve pozitif düşüncelerinizi paylaştığınız için teşekkürler.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 10:06:11 -->-> Daha önceki mesaj 09:58:09 --

Nativity adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
r10 da insanlara yardımcı olan paylaşımlar yapmak pişmanlıktır sevgili konu sahibi arkadaşım. Zamanla egoları ile savaşmaktan ve antisosyalliklerinin hırsını başkalarına saldırarak tatmin etmeye çalışan ergenliğini yaş olarak tamamlasa da duygusal durumu olarak tamamlamamış arkadaşlardan sıkılırsın veya bu durumu kabullenip takmamaya başlarsın

AdWords de istikrarlı bir yükseliş yaşamak her zaman şans değildir. Eğer konuları girerken özgünlük ve ziyaretçi gözüyle bakıp ihtiyaçları göz önünde tutuyorsan, gün geçtikçe daha da artacaktır. Bu süreçte sitenin seo durumu ile ilgili bir analizin varsa, dönüm noktalarını haftalık olarak gözlemle. İstikrarın seo ile orantılı mı yoksa gazeteler veya tvlerde o dönemde senin konularınla ilgili bir haber/reklam vs. var mı kontrol ederek, daha doğru bilgiler edinebilirsin yükselişle ilgili.

Örnek olarak:
X cilt bakım kremi ile ilgili konun adwords gelirinin büyük kısmını oluşturuyordur. Muhtemelen o hafta o krem reklam calısması yapmıstır ve insanlar merak edip araştırıyordur. Ama AdWords trafiğin daha genel bir kategori linki üzerinde yoğunlaşıyorsa, bu istikrarlı bir yükselişin başlangıcı demektir ve "kritik" bir seo hatası yapmazsan yükseliş devam edecektir.
İlk paragrafınızda bahsettiğiniz gibi bir durum ne yazık ki var ama kırılamayacak bir durum değil. Reklam diyenler ve ego tatmini diyenler çoğunlukla. Ne iş yaptığıma dair bir şey paylaşmadım. Reklam konusuna dair ortada hiç bir şey yokken günlük kazanç tablomu paylaşmam bazılarını rahatsız etti, ama niye rahatsız etti bir yandan saldırıya geçtiler?

Bekliyorum ki sorular gelsin ben daha fazla paylaşıyım. Şu kadar sayfada sadece bir kişi site içeriğime dair bir soru sordu hemen hedef kitlemi paylaştım. Reklam türlerini paylaştım. Site adresi haricinde mevcut istatistiklerimi ve bilgilerimi paylaşmaya da devam edeceğim.

Mesaf kutumu 2 sefere sıfırlamak zorunda kaldım %100 kullanım sağladığı için. İlk işim mesaj kutumdaki kotamı yükseltmek olacak. Sorularınızı cevaplamaya devam edeceğim...

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 10:08:57 -->-> Daha önceki mesaj 10:06:11 --

Julwi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bende kendimi tadmin edim

buda benimkisi

Lütfen bulunduğunuz sektöre, hitap ettiğiniz kitleye ve site dilinize dair bilgileri bizimle paylaşabilir misiniz?