Eski üye olmamızdan ötürü Ufuk beyi isim olarak epey zamandır tanıyorum yeni oluşumu kendisine hayırlı olsun. Şimdi müşterisi olmakta kısmet oldu uzun soluklu çalışmak dileğiyle.
Hayırlı olması dileklerimle, umarım memnun kalırsınız.
Türkiye'deki bazı hosting sıkıntılarına yeni bir soluk getirdiler gerçekten.Ufuk Bey'e teşekkür ediyorum.Kurumsal Hosting ve Limitsiz Reseller paketleri arasında kaldım. Kurumsal Hostingde inode ve alt cpu limiti yok. Limitsiz Reseller paketinde ise 200.000 inode ve %25 cpu limit bulunmakta. Sanırım Kurumsal Hosting Platin paketi uygun bana

Ufuk hocam şuan Limitsiz reseller bronz paketim mevcut Kurumsal Hosting Platin pakete geçiş yapıcam.Platin paketi satın aldıgımda bronz paket sanırım çöp olucak çünkü kullanmıcam..Bi öneriniz varmıdır hocam?
Ben teşekkür ederim, sanırım şuan müşterimizsiniz.
Bronz paket için ödeme yapıldı hayırlı olsun.
Hayırlı olması dileklerimle.Umarım memnun kalırsınız.
pardon konu ile alakasız fakat, alastyr ile çalışmıyor muydunuz ? hayırlı satışlar dilerim
Uzunca bir dönem sistem yöneticisi olarak görev aldım doğrudur.4 Aralık 2015 itibariyle herhangi bir ilişkim kalmamıştır.29 Şubat 2016 tarihi itibariyle Veridyen LTD. ŞTİ. kurucusu ve yöneticisiyim.
Hocam flash oyun siteleri serbestmi bu paketlerinizde.?
Depolama amaçlı kullanılmadığı sürece serbesttir.