Merhaba,
Diğer konunuza da yazmıştım. Bunun en basit ve kalıcı çözümü bir tane anti spam gateway server kullanmak. Yani bir panel ile spam maillerinden sağlıklı şekilde kurtulamazsınız ki Linux tarafında en gelişmiş panel cPanel olmasına rağmen spam koruması tarafında gelişmiş bir spam yönetim paneli v.s sunmuyor. Spamassasin gibi eklentilerle bu işlevselliği yapıyor. Bundan dediğim gibi panelle değil anti spam gateway server ile işi çözmeniz çok daha kolay ve kalıcı olacaktır.
2. Sorunuza gelecek olur isek;
Bir panelden başka panele taşınınca her hangi bir sorun ile karşılaşmamak için yedeklerinizi sağlıklı ve düzgün aldığınızdan emin olun bunun yanı sıra php yapılandırmanızı aynı şekilde koruyun ki stabil çalışmaya devam edin. Ancak yukarıda da belirttiğim gibi bir web panel aracılığı ile spam maillerden kurtalamazsınız. Bir başka panele geçtiğinizde de Sentora paneldeki özelliklerin bulunmadığı bir panele geçiş yapmadığınız taktirde sorun olacağını zannetmiyorum.
Antispam gateway server kurulumu yapılandırılması devreye alınması gibi konularda destek istiyorsanız uygun bir ücret karşılığında yardımcı olabilirim.