orcunokan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sorusu ve merakı olan, nacizane yardım edebileceğim bir konu için mesaj atan herkese bilgim ve tecrübem doğrultusunda yardımcı olurum. Bundan da yorulmam.

Ben de, benim gibi ihtiyacı olan kişilerin faydalanmasını ve ihtiyacı olana faydalı olmasını isterim. Sizin gibi tecrübeli arkadaşların ve gönderinizi beğenen arkadaşların bu tarz ön yargı gazabından kaçınmak ve insanların hevesinin kırılmaması için özel mesaj en iyisi.

Size göre başarı mı değil mi? Ayrıca gönderinizi de bekliyorum.
Öncelikle şunu belirteyim kendinle çelişiyorsun.
Peki neden. Buradaki insanlar senin kazanmış olduğun gelirin görseline bakarak başarılısın veya değilsin diyemez.
Bu süreci yakından kim takip ediyor ? sen.
Bu süreç içerisinde mevcut gelir dalgalanmalarını direk kim görüyor ? sen
bu süreç içerisinde mevcut hit grafiği yada site üzerindeki potansiyelin yükselişini kim gözlemliyor ? sen.

O zaman bunca süreci sen takip edip gelirin yükseldiği durumda başarılı olup olmadığını bilemiyormusun ? Bence biliyorsun.

Peki o zaman buraya neden konu açıyorsun millet bilmediği şeye neden yorum yapsın ? saçma değil mi ?

Geçmiş mesajlarımı araştır.Bir kaç tüyo içeren mesajlarım var.Aldığın geliri 8-10 tıkla alabildiğimi göreceksin.

Bol kazançlar.Bir daha alıntı yapma cevap vermem iş güç var.

Normalde asla eklemek istemiyordum lakin çok ısrar ettiğiden dolayı kıramadım seni.