MoonLive adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Zaten bu dönemde dolar risklidir. Tabi dolar fırlayabilir ama ekk toplantısına bağlı.

En yarı yolda bırakmayacak altındır. 5-6 sene sonra toplam her ay 5 altın alsan 300 civari altının ile baya karlı iş.

vadeli hesapta o kadar kötü değil enpara düştü nuvo orta . İng turuncu 11.50 galiba ona bak
Enpara 32 günlük vadeyi 10.85 yapmış. Nuvo`yuda geçmiş gördüğüm kadarıyla. Dümeni altına kırmaya başladım. Nuvoda altın hesabı yok Enpara-Garanti-KuveytTürk arasında kaldım altın hesabı için şuan kafamda KuveytTürk bir adım önde duruyor. Adamlar altın denildiğinde direk kendi isimlerini subliminal olarak beyne yerleştirmeyi başardılar

chnyrdkl adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
en mantıklısı zaten altın.
dolar sıkıntılı , belli olmaz.
Şuan rotam altında hocam. Yorumunuz için teşekkürler.

slacker adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben dolara yapıyorum, bu saatten sonra düşmez bence 4.2 ye kadar çıkacağını söylüyor analistler. ama uzun süre 3,5 nin altına inmeyecek gibi görünüyor. Kazandırsın da istiyorsan dolar al ama tek derdin erimemesi ise altın en mantıklısı. 2002'de 20 lira olan çeyrek altın bugün 215 lira civarlarında. 6 sene sonra güzel bi miktar olabilir elinde.
Bende öyle düşünüyorum hocam. 6 sene taviz vermeden götürürsem baya bir birikim yapmış olurum. Yorumunuz için teşekkürler