Merhabalar geçen Facebook Business hesabımdan Ürün kataloğu şeklinde bir reklam hazırladım. 6-7 adet ürün ekledim ve direk ürünlere gidecek şekilde ayarladım. Ödemeyi gönderdim ve reklamım onaylandıktan sonra yayınlanmaya başladı buraya kadar herşey normal. Fakat tüm ziyaretçiler geliyor 3-5 dk duruyor geri gidiyor. Bazı ziyaretçiler 10 dk kalıp gidiyorlar. Test etmek adına gelen 20 kadar ziyaretçiye ücretsiz hediyeler sunuyoruz. Hiçbirşey yapmadan sadece adını yazacak hediyeyi kapacak. Yalnız kimse dönmedi. Ve tepki sıfır anasayfadan çıkmıyor duruyor çıkıyor. Aynı ip 6 kez ziyaret etmiş 10 dk beklemiş çıkmış. Girişler android linux tabanlı telefonlardan oluyor. Bana sahte giriş olarak geliyor. Bunu facebook support ile görüştüm. Bana şu şekilde mail gönderdiler. Sayfanıza veya websitenize gelen ziyaretçilerin profilini ne yazık ki bizler seçmiyoruz veya 5-10 dakikadan fazla durup gitmeleriyle alakalı müadahale edebileceğimiz birşey yok.
Kişilerin kendi özgür iradesi olup ziyaret edip etmeyecekleri tamamen kendi kararlarıdır.
Ve kesinlikle fake ziyaretçi gönderiyorlar bilginiz olsun.