PanpamCOM adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
mevzu olay yerinde "kamera" var ise kayıtları alınıp Polise teslim edilir ve şikayetçi olursanız. itiraz sonucunda kesilen ceza'dan yırtmış olursunuz diğer konuyu bilemeyecem çarpan cocuk oldugundan dolayı reşit olmadığı için ona ceza veremezler veriyorlarsa ki yazık çocuğa.
Yasin abicim bu olaylarda cocuga değil anne babasına ceza yazılabiliyor.
By_ReFLeX adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
son günlerdeki çocuk ölümleri haberine kurban gitmişsin hocam.
412 tl ceza üstüne bi helva yaptır.
Sanki biraz öyle oldu.
maviuan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Alkollü araç sürerken bir polisi şehit eden adam dışarıda geziyor, size de 412 tl ceza kesmişler. Türkiye'ye hoşgeldiniz.
Bu gibi olaylarda aklıma geldikçe deli oluyorum.
Extralarge adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun.
Teşekkür ederim hocam.
Insomnia adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çocuk daha sonradan karın ağrısı ile ailesiyle birlikte hastaneye gittiğinden ve burada da araba çarptığını söylemesi kayıtlara "trafik kazası" olarak girilmesini mecbur kılıyor. Hastanelere araba çarptığınızı söylerseniz eğer adli olaya girer ve emniyete haber verilir. Polis merkezinde ifade verirsiniz ve trafik polisi de yaralamalı kaza raporu düzenlemek zorunda kalır.

Yediğiniz cezaya gelince. K.Y.T.K 81/3 maddesi der ki; "Yaralanmalı veya ölümlü kazalar ile anlaşma hali dışında maddi hasarlı trafik kazalarında zabıtadan izin alınmadan olay yerinden ayrılmak." karşılığı 412 T.L. ve 20 ceza puanı şeklindedir.
Evet hocam tamı tamına yazdıgınız gibi teşekkürler.
AtomaniA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Haksızsın hocam.

İç kanama öyle çocuğun anlayabileceği ya da sizin dışarıdan anlayabileceğiniz bir şey değil. Çocuğu ne olursa olsun hastaneye götürmeniz veya ailesiyle konuşmanız gerekiyordu.

412 TL ile atlattığınıza şükredin ve bir dahaki sefer daha dikkatli olun bence.
Hocam hani bazı çocuklar vardır konuşmazlar agzından cımbızla laf almayı bırakın hiç alınmayacak bir cocuktu.Aslında cocugun ne karnına çarptı ne de birşey oldu sadece düştü karın ağrısıyla gitmesi biraz şaşırttı aslında beni.
Aile konusunda affedersiniz ama burda cocugunu doğuran sokaga atıyor kaç defa böyle olaylardan ucuz yırttım.Sağlık olsun diyelim.
WWT adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ben de radara girdim aynı rakamlı cezadan aldım, geçmiş olsun hocam
Keşke bende radardan yeseydim

CengizYurek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
aslında iç kanama dışardan el muayenesiyle de anlaşılabilir.

Fakat haklısınız çocuğun ailesine haber verilmeliydi.
Çocuk hiç konusmayan bir cins olunca malesef bu konuda tıkandık hocam bizde.

zulte adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
412 tl yi görünce app plakadan ceza yediğinizi sanmıştım.

412 tl birşey değil iyiki çocuğa birşey olmamış geçmiş olsun
İyi ki birşey olmamış ki iyi kide bana carpmıs buda hem sevindirici hem üzücü olay.Durduramayacagı belliydi bisikleti allah korudu ki ana yola cıkmadı.