Arkadaşlar öncelikle hayırlı geceler .

1TB HDD Takılı laptopta . Ancak dvd-rom söküp oraya aparat ile taktım . Hiç birşey yokken pc ye reset attım ve hdd den ses gelmeye başladı . Yalnız reset attıgım anda lenovo ekranında kaldı ileriye gitmedi bilgisayar . HDD Yi söktüm işletim sisteminin olduğu SSD Den sistemi direkt açtı . Ama ne yaparsam yapayım hdd takılıyken PC Açılmıyor . Windows SSD Kurulu HDD De sadece resimlerim var .

HDD yi dvd rom kısmına taktıgım an ince bir ses veriyor 3 -4 saniye . Sonra ses kesiliyor . Ancak hdd ısıgı 3 kez yanıp es veriyor . Tekrar 3 kez yanıp es veriyor . PC yi hdd takılı olmadan açıyorum windows logo görünce dvd romdan takıyorum 3 es 3 es 3 es döngüsünde devam ediyor . SSD Kısmınada taktım HDD yi . Yine lenovo logosunda kaldı . Çok acil yardımlarınıza ihtiyacım var

BELİRTİLER
HDD Takılıyken BIOS Ekranı dahi gelmiyor .
Sesi ilk 3 saniye veriyor sonra sadece 3 ışık 1 es olarak gidiyor .
BIOS Tan HDD Yi görmemesi icin her ayarı enable disable yaptım yok SSD 1. Sırada olmasına rağmen HDD yi takıp power verince açmıyor lenovodan sonra .

Kafa vurma olayına baktım kafa vurma olayında ses ve darbe sürekli tekrarlanıyor . Hiç durmuyor hdd . O Değil gibi .