Kardeşim, anlamadığını daha önce kullanmadığını veya biraz süre tanınmasını istemen gerekmez mi ? Bilmediğin bir şey hakkında ne yapabilirsin ki ?
İşten çıkmamak için hallederiz dedim çünkü öyle dediğim zaman anlamayacak bir insan
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:03:09 -->-> Daha önceki mesaj 20:59:53 --
Sen başla Adwords seni yönlendiriyor zaten hocam. Hem ücretsiz telefon desteği var. Saatlerce telefonda seni yönlendirirler. Sorun yok bir ayda Adwordsun kurdu olursun.
Hocam o kısmı dediğiniz gibi arayıp temsilciyle birlikte reklamı vereceğim ama sorun şu ki verdiğim reklamlardan dönüş almam gerekiyor yoksa bu sefer bütçeyi gereksiz kullandın muamelesi yapacak. İstediğim yardım vereceğim reklamda hangi metni ve anahtar kelimeleri kullanmalıyım kısmı. Bu kısımda yardımcı olacak arkadaşlar varsa çok duacı olurum
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:05:21 -->-> Daha önceki mesaj 21:03:09 --
hocam sektor veye sana uygun kelımelerı ADWORS Kelıme planlayıcıdan çıkartıp o kelımelere reklam çıkışı yaparsın
Dediğiniz yeri kullandım hocam ama simülasyon tarzı şeyde yazdığım kelimelerden hiç ziyaretçi dönüşü göremiyorum. Üstelik bütçeyi de yüksek ayarladım ve birçok makale okuyup ona göre kelime kurmaya çalıştım