Merhaba, forum sitesi açmayı düşünüyorum aklıma takılan durumları maddeler halinde yazacağım, bildiğiniz bir şey olursa sorularımı yanıtlarsanız sevinirim.
1- Forum yeppuda gibi kore dizileri ve japon dizileri / filmleri üzerine olacak. Telif vs bir sıkıntı olur mu?
2- Forumda ücretsiz host sponsor olan firmalar tc yi yada telefon numarasını bazıları 2 sini birden zorunlu kılmış, bana önerebileceğiniz ücretsiz bir hosting varmı?
3- Mybb kullanmayı düşünüyorum ücretsiz olması nedeni ile fakat internet ortamındaki temalara nasıl güvenebilirim bilmiyorum. Mybb nin kendi orjinal teması üzerindenmi devam edeyim siteti açtığım zaman?
4- başka bir forumdaki içeriklerin video indirme linklerini kopyalayıp yapıştırsam sıkıntı olurmu? telif vs yada başka bir durum
5- skype vereyim ne olur ne olmaz. Skype: satrancali domain: diziizlettik.com
Merhabalar hocam, forum yerine blog açmanız bence daha mantıklı olacaktır. Şahsen ben herhangi bir kore dizisi izlemek istesem foruma girip izlemem çünkü izlemek için üye olma zorunluluğu oluyor onla uğraşacağıma başka bir siteden izlerim daha iyi.