Hocam hiç mi call of duty gibi oyunlar almadınız iki kişi oynanmaz ki, çoklu oynanır internet üzerinden oynarsınız. Yan yana iki kişi oynanmaz ki bu oyun.
hocam black opss 3 serisini düşünüp aldım oyüzden

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:22:39 -->-> Daha önceki mesaj 17:21:17 --
Bir çok cod oyunun co-op modu var , black ops 3 gibi mesela.
Size satışta bilgi veren satıcı yanlış bilgi vermiş , bu tür oyunların ambalajı açıldıktan sonra iadesi olmaz , zaten mantıklı olan da budur 7 gün içerisinde oyunu oynayıp , bitirip iade ederdi o zaman bir çok kişi.
Birde PS4 oyunları bimeks, teknosa , d&r gibi yerlerden alınmaz. N11'de şu an 150 TL olan oyuna 260 TL para vermişsiniz...
kendim gg n11 sanalpazar magazalarında önce magazam satiş yapmiş bir tedarikçiyim bende biliyorum almayı ama canım sıkıldıgı için beklemek istemedim kargoyu bu da bir terchi meselesidir

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:23:56 -->-> Daha önceki mesaj 17:22:39 --
Hiç bir firma ambalajı açılmış, oyun, müzik cd, film dvd vb geriye almaz.
Ambalajı açıldığına göre belki clone'landı. Yapılmaz değil. o zaman kimse para verip cd/dvd almaz valla. git orijinali al kopyala, geri iade et.
kusura bakmayın da, firma kötülemeden önce, bilinçli tüketici olmaya yönelin.
oyunu 2 saat oynayip bıraktım firmayi neden kötülemiyim ? alrıken 7 gün içersinde iade edebilirsiniz diyor yanliş bilgilendiriyor beni
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:25:56 -->-> Daha önceki mesaj 17:23:56 --
Yani diyorsunki biz oyunları alalım. 2 Günde oyunu oynayıp bitirelim 3.gün geri verelim

Eyy gidi eyy. Bide şikayet konusu açıyorsunuz. Süper mantıkmış

Al önce Oyna.İşin bitince , Oyunu Kopyala.Sonra iade et
önyargılı olmamalısın böyle bir kendini akıllı sansam hocam gidip nette 150 200 tl olan oyuna 260 tl vermem sırf alip oynayiyim kargoyu beklemeyim die aldım hakkımda yanlış düşünüyorsunuz.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:26:49 -->-> Daha önceki mesaj 17:25:56 --
hocam bu kuralı bilmeden almış olamazsınız burada teknoloji ile ilgisi olan herkes dedikleri kuralları bilir.
sizin niyet belki kötü olmasa da bu iş suistimal edilebilir birşey adam götürür cd yi pc ye kopyalar sonra iade etmek istiyorum der.
yani böyle şeylerin pek iadesi olmaz.
haklısınız hocam degerli yorumunuza katiliyorum
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:27:55 -->-> Daha önceki mesaj 17:26:49 --
Anlatılan konu gerçekten böyleyse arkadaş haksız değil, sonuçta yanlış bir bilgi verilmiş.
Benim arkadaşı eleştirdiğim yer uyanık olmaması. Her yerde satıcılar böyle şeyler söyler , fırına gidersin ekmek taze mi dersin , taze tabi taze daha yeni çıktı der , önerdiğin bir şey var mı dersin , en çok elinde kalan ürün neyse onu verir vs vs. Haliyle müşterinin de bu tür konularda uyanık olması gerekiyor. İnternet üzerinden araştırmasını yapması gerekiyor. Yoksa mağaza da avlıyorlar haliyle.
birkere agzımız yandı hocam