Merhaba arkadaşlar 2008 yılından bugüne isim tescil firması ile çalışıyorum ama son olaylardan sonra KAYYUM atanması sonucu hizmetlerde birçok aksama meydana geldi.

Mesela isimtescilde bulunan bir domain adresimi uzattım kaç gündür işlem bekliyor sitem kapandı destek kısmından yaptığım soruna gelen cevap bu..

merhaba www.xxxxxxx.com domain adresini uzattım ama hala uzatma işlemi yapılmamış ilgilenirmisiniz site kapanmış.

(isim@isimtescil.net)
4.12.2016 13:58:36

Sayın müşterimiz

.com, .net, .tv ve .pro uzantıları, alt yapı güncellememiz nedeniyle kısa süreli olarak kaydedilememektedir. Güncelleme işlemleri tamamlanır tamamlanmaz, yeni kayıt, transfer ve yenileme işlemlerimiz devam edecektir.

Arkadaşlar bu ne iştir kurumsal bir firma bunu yaparmı ödemeyi yaptıktan kaçgün sonra bana verdikleri cvp a bak hemde sitemde kapandı. şimdi bunlar 20 gün sonrada o domaine yeniden işlem yapt der ve 120$ ücret isterlerse ozaman işte deliririm.

Size tavsiyem domain tescili için turkticaret, natro gibi firmaları tavsiye etmeniz ben öyle yapacaım. isimtescilin b...ku çıktı artık bu nedir?