Arkadaş şikayeti konusunda haksız fakat söz konusu firmanın düzgün bir açıklama yapmaması, durumu izah etmemesi gibi bir durumda var ortada.

Elimizde 396TL eş değerinde kuponu kullanmak için söz konusu firmanın Forum Bornova ve Bornova şubelerine gittik geçen hafta eşimle.Telefon alalım üstünü tamamlayalım dedik.Telefon reyonunda telefon yok.Cidden yok. Alcatel One Touch ve 1-2 model daha basit akıllı olmayan eski telefonlar var. Ne bir iPhone 6-7, ne bir Samsung, ne bir LG vs. hiçbir şey yok.
İyi dedik madem filtre kahve makinesi alalım dedim.2-3 sene öncesinin saçma sapan kapsüllü makinelerinden var oda 1-2 tane teşhir başka birşey yok.

Sonradan araştırdım ki Bimeks 2016 yılı içerisinde yeni stok alımı yapmıyormuş, küçülüşe ve elindeki stokları eritmeye geçmiş.Yani alacağınız her ürün bundan 1 yada 1,5 sene önce stoklarında depoladıkları, depolarında beklettikleri ürünler olacak Zaten çoğu yorumda ya teşhir ürün gönderdikleri yada tozlu paslı güneşten rengi solmuş kutuda ürün gönderdikleri yönünde.

Gold bilgisayar bile kapandı şuanda, Bimeks'de yakındır diye düşünüyorum.