Arkadaşlar şimdi bir blogspot premium temalı site açtım. Biliyorsunuz ki blogspotta kategorileme sistemi etiketleme ile yapılmakta. Yani bir yazı yazdığınızda etiketide, kategoriside aynı havuza düşmekte. Aşağıdaki ekran görüntüsündende göreceğiniz üzere tema tasarımında tema yapımcıları etiketleme sistemini sadece kategori olarak kullanmışlar.
Şimdi sorum şu.
Yukarıdaki görselin başlığı ve konusu "Su İçmenin Cilde İnanılmaz Faydaları". Kategorisi "Cilt Sağlığı". Yazının fotoğrafının üzerinde sadece kategorisi gözükmekte. Eğer yazı için yazmak istediğim "suyun cilde faydaları, suyun cilde yararları, su içmenin cilde yararları" gibi etiketleride eklersem görselin üzerinde olağan üstü bir yığılma oluyor. Yazmazsamda yazının etiketleri eksik kalacak ve google da takılma oranı az da olsa etkilenecek. Acaba diyorum yazının etiket sistemine sadece kategorisini eklesem, yazının sonuna doğruda Etiket: diyerek eklemek istediğim etiketleri eklesem bir nebzede işe yararmı? Böylece hem görselliği korumuş olurum hemde etiketleri bir nebzede olsa göstermiş olurum?
Ya da direk görselin üzerinden etiketi kaldırıp, tüm etiketleri yazıya ekliyeyimmi? Fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar.