Öncellikle bu projeye facebook sayfası açılarak girişildi.. reklam desteğiyle fitnnes ve bodybuilding ile ilgilenen facebook kitlesi kazanıldı. Facebooktaki
sayfa beğeni sayısı: 35bin üzeri.. proje için web sitesi satın alındı. Bununla site için gerekli dökümanlar satın alındı (ücretli tema,eklentiler).. Facebook takipçilerinden sürekli mesaj yağmakta; ''Zayıflamak istiyorum, kilo almak istiyorum.. hangi supplement?, hangi program,bana program yazar mısınız'' gibisinden dolusuyla mesaj yağıyor.
Bu projede neler yapabilirseniz'e gelecek olursak: Bir fitness ağı kurabilirsiniz.. supplement sponsoru bulabilir müşteri sağlayabilirsiniz. Özel olarak bilginiz ve kabiliyetiniz varsa takipçilerinize program satabilirsiniz. Bunun için web sitesini güzel bir şekilde dizayn etmeniz gerekiyor.. zayıflama programı, kilo alma programı.. ücretli veya ücretsiz şekilde bilgi ve püf noktaları.. Proje bu sektöre samimiyetle yaklaşmak için birebir projeye sahip olacak arkadaşımın bu spora ilgisinin, bilgisinin olması beni mutlu eder..
Sayfaya çok çok ilgi var eğer web siteside yayına girerse ve eğitim videoları paylaşılırsa bir iki haftaya gönderi erişimi tavan yapar! reklam ağlarına çok ücret ödenildi doğru hedef kitle için bilginiz olsun.
Facebook.com/fitlanbu |
www.fitlanbu.com
3500tl facebook reklam agina harcama yapilmistir.
Site ve site icin gerekli dokumanlara toplam: 400tl harcanmistir.
Fitness antrenörlüğü yaptığım için bu projeyle ilgilenemiyorum neredeyse bir maaşım gitti bunun için fakat hiç ama hiç zamanım kalmıyor.. ve istediğim ücrete baktığınızda zarardan zarar ediyorum başka bir şey değil.
Proje icin 2000tl istenilmekte.. Pazarlık yapılabilir.
Ek Olarak: güncel..