Sanırım konuyu anlıyamadınız bazı arkadaşlarımız var örnek veriyorum 15/20 yıllık webmaster'lik yapan arkadaşlar ve bu arkadaşlar sitenin her dakka diğerinden rakam al bundan rakam al onla uğraş bunla uğraş fiyatları ayrı rakamlar ayrı bu şekilde ticaret kesinlikle tavsiye etmiyorum sanırım siz yenisiniz eski'den bu şekilde adamlar yoktu piyasada anlatımımızdaki mantık eski r10 kullanıcılarını ve samimi ortamları özledik anlatmak istediğimizde budur eskiden r10' da bir çok arkadaş vardi kar marjını koyardı fakat şimdi oda yok önüne gelen tanıtım yazısı satış işini yapiyor onu söylemeye çalışıyorum bizde biliyoruz listeyi al bak et neden zaman kaybı yaşayalım anlatmak istediğimizde tam olarak budur.
dip not : birde pişmiş kelle gibi gülenler var ya hocam o rakam çok pahalı vay biz şu kadara kendi sitemizden bu kadar veriyoruz adamlar şu kadara veriyor bazı seo işiyle uğraşanlar iyi bilir her dakka bu tarz siteleri kontrol etmek için neden zaman ayırayım neden ekstra birşey çıkartayım bununla ilgili sağlam bir strateji geliştirildiği taktirde At hırsızları yok olacaktır.
Sanırım siz meseleyi anlayamıyorsunuz. Eski zamanda yaşamıyoruz bu zamanda yaşıyoruz. Eskiden burda blog sitesi bulabilirdiniz en fazla şimdi bu işi yapanlar sayesinde istediğiniz ulusal sitede yayın yaptırma imkanına sahipsiniz r10da.ulusal siteler gelip r10da satış konusu açacak değil. Anlaşan insanda istediği fiyata satar bunu siz belirleyecek değilsiniz. 10 kişi hizmet verir 100 kişi hizmet verir kimi ucuz verir kimi pahalı bu sorunmu yani şimdi? Eskiden r10da 5 bin üye vardı şimdi 100bin e heralde her işi yapan sayısı artacak. Yeni değiliz burda Sizi tanıyacak kadarda eskiyiz. bütün konularınız site seçiçiliği yapan arkadaşlar yazmasın üzerinedir. Yasaklamadımı r10 illegal ticaret ilanlarını? YASAKLADI. Ama siz kendinizce çözüm bulup bunu site seçiciliği yapanlar yazmasın diye masum bir kılıfa soktunuz. Burda başkalarına şöyle böyle demek yerine bence kendi işinizle ilgilenseniz yeter