Araştırır herkesten fiyat alır öyle alırsın. Tıpkı market gibi bakarsın ne nerde daha uygun ordan alırsın. geçen hafta 39 tl ye yine bu forumda satış yapılan siteyi aracıya denk gelmişiz 80tl ye almışız araştırmamamızın bedelini yine kendimiz ödedik yapacak bişey yok. Bu forumda 150tl ye satılan siteyi 70tlden veriyorum yine gidip millet 150tlden alıyorsa buna yapacak bişey yok
Sanırım konuyu anlıyamadınız bazı arkadaşlarımız var örnek veriyorum 15/20 yıllık webmaster'lik yapan arkadaşlar ve bu arkadaşlar sitenin her dakka diğerinden rakam al bundan rakam al onla uğraş bunla uğraş fiyatları ayrı rakamlar ayrı bu şekilde ticaret kesinlikle tavsiye etmiyorum sanırım siz yenisiniz eski'den bu şekilde adamlar yoktu piyasada anlatımımızdaki mantık eski r10 kullanıcılarını ve samimi ortamları özledik anlatmak istediğimizde budur eskiden r10' da bir çok arkadaş vardi kar marjını koyardı fakat şimdi oda yok önüne gelen tanıtım yazısı satış işini yapiyor onu söylemeye çalışıyorum bizde biliyoruz listeyi al bak et neden zaman kaybı yaşayalım anlatmak istediğimizde tam olarak budur.
dip not : birde pişmiş kelle gibi gülenler var ya hocam o rakam çok pahalı vay biz şu kadara kendi sitemizden bu kadar veriyoruz adamlar şu kadara veriyor bazı seo işiyle uğraşanlar iyi bilir her dakka bu tarz siteleri kontrol etmek için neden zaman ayırayım neden ekstra birşey çıkartayım bununla ilgili sağlam bir strateji geliştirildiği taktirde At hırsızları yok olacaktır.