Arkadaşlar selam.
Sunucu Optimizasyon ve Wordpress Optimizasyon çalışmalarım tüm hızıyla devam ediyor. Son dönemlerde wordpress harici sitelerden de optimizasyon talepleri almaya başladım ve bu konuyla ilgili de bir takım çalışmalar yaptım.
Artık Wordpress harici yazılımlarla çalışan veya sitenize özel olarak kodladığınız / kodlattığınız yazılımlarınız için de cache kurulumu gerçekleştirmekteyim.
İşlem sonrası sitelerin genelinde gözle görülür bir hızlanma ve sunucu load ( cpu kullanımında ) gözle görülür bir rahatlama gerçekleşmektedir.
Sistem şimdilik Apache sunucularda performans vermektedir. Gelecek dönemlerde NGINX temelli sunucular için de geliştirilebilir.
Özel olarak modifiye ettiğim cache yazılımının her sitede çalışma garantisi olmayıp, sonuç alınmadığı takdirde her zamanki gibi ücret talebim bulunmamaktadır.
Ücret sitelerin durumuna ve senaryolara göre değiştiğinden belli bir fiyat vermiyorum. Gerekli olduğu durumlarda ve müşteri talep ederse, sunucu optimizasyon hizmeti ile birlikte kullanılmasını öneririm. Bu tür durumlarda daha avantajlı fiyatlar sunulmaktadır.
Sorunsuz, hızlı günler dilerim.
Unutmayın, hızlı site, daha çok para demektir.
İyi çalışmalar dilerim.