Evet gencler dun ameliyat oldum Ankara Basket Universitesinde. Adnan Hoca yapti ameliyatimi.

Oglen 13:30 da yatis islemlerinden islemleri hallettim, 30 dk sonra beni asagiya aldilar. Ameliyat elbiselerimi giydim ve orda da bir bekleyisten sonra 14:30 gibi ameliyata aldilar. Uyutmadan once anestezi uzmani kalp tansyon isi gibi bilgileri ileti bana. Doktorum da gelip cok kisa vekolay olacagini soyledi. Hazir olup olmadigimi sordu ve hazirim dedikten sonra 3e kadar sayip uyutuldum.
Saat 15:30 gibi beni uyandirma odasina aldilar ve orda 30dk bekledikten sonra Dinlenme odasina aldilar ve orda yaklasik 2 saat bekledim. Orda yaninda hasta yakini da bulunabiliyor. Bu asamaya kadar tek sikintim uyandiktan sonra fena bir sekilde agzim kurumustu ve hemsire su vermiyordu. biraz zaman gecsin, anesteziden iyice uyan oyle verelim dedi. 2 yudum su ictim ve 18:00 gibi taburcu oldum. 19:00 gibi evde rahat bir sekilde corba icebiliyordum. Kendime gelmistim. Fakat gece burnum tamponla tikali olunca agzi acik uyumaya baya zorlandim, 1-2 saat uyudum ancak.

Bugun tekrar 13:30 da gidip tamponlarimi cikartti doktor ve bir kontrol etti. Gayet iyi oldugunu, sisliklerden dolayi endiseye gerek yok soyledi. Tamponlar bu arada silikon tampon degil, bez gibi birsey ve hic acimadi. Sanki burnumdan buyuk bir sümük kutlesi cekti gibi bir hissiyat verdi o kadar. Su anda burnum yine pansumanli ama rahat nefes alabiliyorum. Ara sira kan gelebiliyor, pecete ile siliyorum.
Gunde iki defa baktroban suruyorum ve antibiyotik+agri kesici iciyiyorum. Burnumu da gunde birkac defa NasalRinse ile yikiyorum.
2 hafta sonra son kontrolumu yapacak.

Burun eti haric ufak tefek bir iki islem daha oldu ve masraf 4.600 tl ye cikti. (Bagkurlu normal fiyati 3.000 tl civarinda)