Muhteşem bir başlık, tebrik ederim.

Ve tabii ki takipteyim...
<konu dışı> Makale yazmayı düşünürseniz, bana ulaşın lütfen

(ciddiyim) </konu dışı>
Güzel yorumunuz için teşekkür ederim hocam. Başlığı seçme amacım aslında bu yazıyı meşhur
seo uyumlu makale şeklinde yazmayı planlamıştım. Sonra tereciye tere satmaya gerek yok diyerek içimden geldiği gibi yazdım. Ayrıca sitenizin alanı eğer bildiğim yada keyif alabileceğim bir alan ise fırsat buldukça makale yazmak isterim. Tabi keyfi olarak ve ücret almadan
aga sen çözmüşsün bu işi aynen devam tek itirazım yada ekleme diyelim hosting kısmına lokasyondan ziyade kesintisiz hızlı bir hostingi tercih ederim
ve içerik hizmet konusuna ekleme
sen kaliteli içeriği/hizmeti/ürünü üret gerisini müşteri halleder sosyal medyalar sayesinde herkesin bir sitesi var sayılır oralarda paylaşıyorlar felan
şunuda yazıp bitireyim
bir oteli inceledim ergen gibi bi sürü domain subdomain felan yapmış basit bir otel değil bu eski batık din sömürücü holdinglerden birinin elde kalan tek işletmesi sanırım
halbuki bu otel o kadar domain ve siyoculara vereceği para yerine hizmet kalitesini artırıp fiyatları uygun tutsa üstünede marka bilincini yerleştirmek için sürekli reklam çıksa (reklam konusu önemli çünkü facebooka dünyada üye olmayan az kalmasına rağmen hala reklama devam)...
müşteriler onu kapalı guruplarda paylaşır bookingde güzel yorumlar yaparlar ki al sana seonun kralı
otel için booking yorum konusu çok önemli dünyada internet kullanıcısı bilinçlendikçe kalitesiz hizmet üreten siteler ilk sırada olması çok önemli olmuyor, müşteriler diğer müşteri deneyimlerine bakıp tercihlerini yapıyorlar
Güzel yorumunuz için teşekkür ederim. Mümkün olduğunda kısa kesmeye çalıştığım ve gece 04:00 civarı yazdığım için bazı noktaları atlamışım kusura bakmayın. Evet kesintisiz bir hosting / hızlı bir hosting çok önemli. Ayrıca son söylediklerinizde de çok haklısınız ziyaretçiler arasında markalaşabilen ,bilinirliğe ulaşan ve popüler olan bir site/hizmet için google ikinci plana düşüyor.
Gerçekten akıcı bir dil var
Konuya gelince ; Ülkemizde şu rakip algısından bir türlü kurtulamadık.
Nofollow olarak istediğiniz sitenin linkini verin arkadaşlar başınıza taş düşmez.
Birçok yerde karşıma çıkıyor "Hatta forumda bile denk geliyorum" Adam yabancı kaynak verirken link veriyor ama türkçe bir kaynaktan bahsederken Link vermek yerine sitenin adını yazıyor. Bu kadar kindar olmaya gerek yok ya. Link verin , Link vermekten korkmayın. Ziyareçiyi daha iyi doyurursunuz.
Mesela ; Yazınızda kendiniz demişsiniz sayfalarca yazı yazmak gerekiyor diye. Eğer siz sayfalarca yazı yazmak istemeyip şu yazınızı okuyan kişilere tam bilgi vermek istiyorsanız yapacağınız iş basit aslında.
Örneğin siz backlink ile ilgili bi paraf yazmışsınız ama ben backlinkin ne oldugunu bilmiyorum diyelim. Siz şu paragrafınızın içinde Backlinki anlatan bi yazıya link çıksanız onu da öğrenmiş olacam ve makalenizi daha iyi anlayacağım belki de.
Yorumunuz için teşekkür ederim. Link çıkışı az olması gerekiyor derken aslında orayı tam açıklamamışım kusura bakmayın. Elbette içeriklerimizden kaynaklara link çıkışı yapmalıyız hatta işin seo kısmını geçtim ETİK olan tarafı budur. Kaynak belirtmek zaman zaman referans vermek bir problem oluşturmuyor elbette. Orda bahsetmek istediğim şey hani bir zamanlar link değişimi vardı. Sitelerin footer kısmına bakıldığında 20-50 web siteye link çıkılmış olurdu. Ara ara görüyorum hala bunu yapan siteler var. Şahsi fikrim bu yanlış bir hareket.
Aynen bak korkmayın bir testi suyunuz var da link verince boşalmaz, hatta link vermeyen site, site değildir
Yorumunuz için teşekkür ederim. Haklısınız gece uyku sersemi yazdığım için bazı yerleri yeteri kadar açıklayamamışım
Kısacası emeksiz yemek yok.
Kesinlikle. Doğru adımları izleyerek ve biraz sabır göstererek herkes ekmek yiyebilir internet sektöründen.
bu deneyiminizi hangi sitede yaşadınız

onu da söylermisiniz(pm*)
Şu an bu deneyimleri uyguladığım bir site mevcut değil. Fakat kısa süre sonra bir projeye başlayacağım. Proje deyince öyle aman aman bir şey değil. Bir kişisel blog ve bir de firmanın kurumsal sitesi

Bu sitelerde adım adım uygulayacağım. Hatta uygulamalarımı da yine r10 üzerinde bir konu açarak gün gün paylaşacağım. Gelişmeleri hep birlikte görebiliriz