Yakalamışın adamı

r10 üyesinden böyle birşey çıkmasıda ayrı bi olay şimdide ben utandım

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:25:08 -->-> Daha önceki mesaj 14:06:38 --
Mesaj: Merhaba iyi akşamlar sitemizden içerik çekmişsiniz ve DMCA Ayrıca CopySpace otomatik şikayet açıldı ayrıca domaininiz ile ilgili yasal işlem başlatacağım bilginiz olsun içerik kaldırılmadığı taktirde bu işlemler için avukatlarımız ile iletişime gireceksiniz.
Böyle yuvarlama bir üslup yok! Nokta yok mantık hiç yok...Çümle değil mübarek roman.
"içerik kaldırılmadığı taktirde bu işlemler için avukatlarımız ile iletişime gireceksiniz" iletişime girilmez, iletişime geçilir...Bu sitenin sahibi 13 yaşında ergenliğe yeni girmiş bir kardeşimiz.Bırak avukat tutacak, hafta sonu eğlenecek avm ye gidecek parası yoktur
Avukata diyeceği şu: Ben bu filmin yapımcılarnın teliflerini çaldım, bu arkadaşta benden çalmış
Bomba yerlerden biri de zaten ''avukatlarımız ile iletişime gireceksiniz'' kısmı

Filmin yapımcısı gibi özgüveni yüksek merakımdan konuya davet etmek istiyorum arkadaşı belkide kuzeni yazmıştır
@Emty; buyur kardeşim senden laflıyoruz.