burakveelif adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Muhteşem bir başlık, tebrik ederim.
Ve tabii ki takipteyim...

<konu dışı> Makale yazmayı düşünürseniz, bana ulaşın lütfen (ciddiyim) </konu dışı>
Gerçekten akıcı bir dil var

Konuya gelince ; Ülkemizde şu rakip algısından bir türlü kurtulamadık.
Alıntı
Site dışına mümkün olduğunca az link vermemiz lazım.
Nofollow olarak istediğiniz sitenin linkini verin arkadaşlar başınıza taş düşmez.

Birçok yerde karşıma çıkıyor "Hatta forumda bile denk geliyorum" Adam yabancı kaynak verirken link veriyor ama türkçe bir kaynaktan bahsederken Link vermek yerine sitenin adını yazıyor. Bu kadar kindar olmaya gerek yok ya. Link verin , Link vermekten korkmayın. Ziyareçiyi daha iyi doyurursunuz.

Mesela ; Yazınızda kendiniz demişsiniz sayfalarca yazı yazmak gerekiyor diye. Eğer siz sayfalarca yazı yazmak istemeyip şu yazınızı okuyan kişilere tam bilgi vermek istiyorsanız yapacağınız iş basit aslında.

Örneğin siz backlink ile ilgili bi paraf yazmışsınız ama ben backlinkin ne oldugunu bilmiyorum diyelim. Siz şu paragrafınızın içinde Backlinki anlatan bi yazıya link çıksanız onu da öğrenmiş olacam ve makalenizi daha iyi anlayacağım belki de.