merhaba,
lise yıllarımdan beri webmasterlık yapıyorum nereden baksanız 7-8 yıl oldu. Herkesin kendi seo stratejisini oluşturması gerektiğini gerçekten tecrübe edinerek öğrenebilme sağlayan birçok çalışmam oldu.
Özgün içeriğin siteye sağladığı fayda yadsınamaz. Kesinlike istediğiniz kelimede üst sıralara çıkabilmek için 300-500 kelimeden oluşan, ihtiyaca hitap eden, başlığı ilgi çeken özgün bir makale yazmanız şart.
Peki Bu Google İçin yeterli mi?
Hayır tabiki.. Rakiplerinizin indekslenen sayfa sayısı binleri bulmuşken sizin özgün şirin makalenizi google alıpta ilk sıraya koymaz..
Peki google ne yapar?.
Tabikide dakikada 5 içerik paylaşılan siteyi üst sıralara taşır...
Yok canım sende google hep kullanıcıları düşünür..
İnanmıyorsan sen de dene ben denedim kardeşim...
Bizzat 1. sayfadaki sitenin içeriğini yayınlanır yayınlanmaz aldım kelimeleri biraz değiştirdim kendisinin seo olarak eksik yaptığı şeyleri ben tamamladım daha kaliteli bir seo ile sürekli sıralamada yükseliyorum..
yakında dibine yetişecem..
Peki bu çok mu hoşuma gidiyor?
Elbette gitmiyor keşke banlansaydım.. Üzülüyorum çünkü 100 de 100 özgün sitelerime yazık oluyor.. hakettiği yerlerden çok çok aşağıdalar..
özgün içerikle 1. sayfaya çıkacağım özgün olmalı diye çabalamaktan canım çıkıyor..
Yani uzun lafın kısası google'ı gözünüzde büyütmeyin o da insan icadı... tanrısal bir durumu yok.
Bu konu hakkındaki görüşlerinizi merak ediyorum gerçekten bu durum canımı sıkıyor çünkü