Site adresi : SİTE ADRESİ PM İLE VERİLİR.
Sitenin aylık getirisi: TBM ve Görüntüleme Başına sistemi ile çalışan bir firma ile anlaşmalıdır. Site henüz yeni olduğundan dolayı ve pek ilgilenememiş olmamdan dolayı yüksek gelirler elde edilemedi ama üzerine düşülürse yüksek kazançlar elde edilebilir.
Sitenin açılış tarihi: 10 Ekim 2016
Kategori, sitenin içeriği nedir: Yemek Tarifi Sitesi
Günlük hit sayısı: Sosyal Medya aracılığı ile ilerletirseniz günlük 1 K lara çıkartabilme imkanınız var tabi bu başlangıç için
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 2 Ay
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm İçerik
Hosting dahil midir : 6 Aya kadar idare edilir.
Banlı olduğu sponsor var mı: Yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Evet WP
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok
Facebook + Twitter + İnstagram hesabı da içinde olarak satılacaktır. Tekliflerinizi buna göre hazırlayarak tarafıma iletirseniz daha sağlıklı bir alışveriş olacaktır.

İSTENİLEN FİYAT : TEKLİF USÜLÜDÜR. FİYATA SİTEDE BULUNAN SONRADAN SATIN ALINAN SCRİPT DE DAHİLDİR.

Önemli Açıklamalar ;
►Site ile gereken ilgilenme söz konusu olursa yüksek gelirler elde edebilirsiniz,
►Siteye gelen hitin çoğu mobil uygulamadan gelmektedir, hit mobil yani.
►Adsense yoktur. Fakat belirttiğim üzere ilgilenme ve günlük olarak tarif paylaşımı olursa kısa zamanda adsense alma söz konusu olur.
►Fiyatta pek indirime gitmeyi düşünmüyorum fakat azda olsa pazarlık yapabilirim.
►İlgilenemediğim için satıyorum.
►Siteyle ilgilenecek olanlar yani sürekli tarif girecek olanlar hem hitini artıracak, ona oranla geliri de artacaktır.
►Site adresini PM ile veriyorum. Ciddi alıcılar yazsın sadece..