Uçak bileti gibi bir sektöre girecekseniz özel birşeyler yaptırmanız menfaatinize olacaktır. Çünkü acente kurmadan uçak bileti satışı yapamazsınız, yaparsanız başınız çok ağrır.
Yurtdışındaysanız o zaman işler değişebilir. Tr için acenteyede 45.000 tl verdikten sonra bir tema yaptırmak daha makuldür diye düşünüyorum.
Siz skyscanner'dan affliate alıyorsunuz, acentanız varmı ?
Siz diye kastettiğiniz imzamda bulunan siteyse, her imzamda bulunan site benim olacak diye birşey yok, özel sebeplerden dolayı destekliyor olabilirim.
Sorunuzun cevabını site ( biletci.com ) tarafından cevaplayacak olursam bakın ne yazmışım ;
....Yurtdışındaysanız o zaman işler değişebilir. Tr için acenteyede .... ve iletişim kısmından bakarsanız site yurtdışında yerleşik bir şirkete ait. Tursab ın ilgili mevzuatı ... Türkiyede yerleşik vb... şeklinde başlıyor.
O halde tekrar ediyorum, uçak bileti
satmak isteyen arkadaşlar TR de yerleşik bir LTD şirketiniz olması gerekir ve TURSAB üyeliği gerekir.
Fakat bir aracıdan fiyat listeleme hizmeti alabiliyorsanız ve yurtdışında yerleşik bir şirketseniz yolunuz açık olsun. Örneklerini de dünyada marka olmuş ve Türkiye pazarında da başı çeken şirketlerde görebilirsiniz.