@isyerlerimcom;

Hocam önceki konuda da değişiklik yaptıkça zaman zaman yazmıştım konuya en azından arayüzde görünen kısmı ama kısaca özetlemek gerekirse.

- Fotoğraflarda ziyaretçi renk düzenini değiştirerek fotoğrafları indirebilir.
- Formlara captha eklendi
- Captha olsun olmasın sürekli işlem yapılmasını önlemek için ajax isteği yapılan her hedef sayfada işlemler arası zaman sınırı koyuldu.
- ilk sürümde her haber sadece 1 kategoriye eklenebiliyordu. Birden fazla kategoriye eklenebilmesi adına değişiklik yapmıştım ama pek stabi değildi çünkü kategorileri içerik tablosunun bir sütununda toplanıyor ve like veya benzer metodlarla arama yapmak gerekiyordu ki bu da performans düşürücü bi durumdu. Kategori içerik bağı ayrı tabloya taşındı.
- Thumb resim boyutları büyütüldü.
- Sağ blok konuyu kapsayan sol bloktan kısa ise scroll durumunda boşluk kalmaması için sabitlendi.
- Reklam alanları çoğaltıldı. Hemen her içerik sayfasında sayfa türüne göre değişmekle birlikte reklam kodu veya dilediğiniz şekilde içerik girebileceğiniz ortalama 15 alan bulunmakta.
- Yönetim paneli responsive değildi, düznlendi (hala tam anlamıyla responsive sayılmaz, üstünde çalışıyorum).

Sadece mesajı uzatmak adına gerekli/gereksiz her değişimi yazmak istemiyorum buraya ama soru varsa cevaplamaktan memnun olurum.

İlginiz için teşekkürler.