Esenlikler,
Öncelikle ilan panosunu bulamadım. Herkesin buraya yazdığını gördüğüm için ben de buraya yazıyorum.
tagDiv'e ait Newspaper temasının kullanılacağı sitede bbpress ve buddypress eklentileri kullanılacak olup temada aşağıda belirtilen iki adet düzenleme yaptırılacaktır;
1- Admin Barında sağda yer alan Bildirim ve Profilim bölümü temada aşağıda gösterilen alana eklenecektir.
2- Temada üye girişi/ kayıt formu ve şifremi unuttum formlarına recaptcha eklenecektir. Sitede No CAPTCHA reCAPTCHA eklentisi kullanılması düşünülüyor. (Var ise öneriler değerlendirilir)
O eklenti ile yorumlara da captcha eklendiği için açılır penceredekiler ile bir sayfada 3-4 captcha olacak bunun çalışması içinde google dökümanlarda verilen bilgiler ile düzenlenmesi gerekiyor.
Bizim uğraşacak vaktimiz yok. Siteyi bir an önce açmak istiyoruz. Vakit nakittir sözünden hareketle kaybedecek zamanımız olmadığı için forum üzerinden ilk kez bu şekilde başlık açıyorum.
İlgili arkadaşlarımız bana özel mesaj ile ya da bu başlık altından cevaplarını ücreti de belirterek yazarlarsa memnun olurum.
Forum camiasına tekrar esenlikler dilerim.