jarmenso adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
benim kodlarimin kullanılıp kullanılmadığını test edebilmem icin sitenizin adresini pm atabilirmisiniz.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:01:31 -->-> Daha önceki mesaj 22:53:44 --

Js dosyalarının oldugu demoyu istediniz ve gönderdim. Lütfen Sitenizin Linkini paylaşın ve kodlarımın kullanılmadığını bileyim. Özel Mesajlarınız duruyor ve pmlerime cevap vermediğiniz için içimde kuşku uyandı

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:21:16 -->-> Daha önceki mesaj 23:01:31 --

Online olmanıza ragmen cevap vermiyorsunuz. Bu durumu daha supheli hale getirdi. Şikayet konusu oluşturacağım. Kodlarımı haksızca kullandığınızı düşünüyorum mesajlarınızıda yayınlayacağım.
Kodlarınız hiçbir şekilde kullanılmadı. Şikayetlik bir durum yok kendinizi komik duruma düşürdünüz şuan Adam kaç gündür uykusuz kaldı bu çözümü üretebilmek için. Ayrıca bu forumda bir tek siz mi bunu çözebileceğinizi sanıyordunuz? Zaten bana gönderdiğiniz linki ben @liberter ile paylaşmadım. Sitemize entegrasyonu devam ediyor, kendisinin kullandığı kodların çalışan linkini pm ile gönderiyorum size. Tekrar yorumunuzu yapın buraya, özrünüzü de hem kendisinden hem benden bekliyorum.