benim kodlarimin kullanılıp kullanılmadığını test edebilmem icin sitenizin adresini pm atabilirmisiniz.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:01:31 -->-> Daha önceki mesaj 22:53:44 --
Sorunumuz @liberter tarafından çözüldü. Kendisi daha teknik bilgi verebilir. Dediğinizgibi clientside tarafında js ile çözüldü shared hostingdeyiz bilginize. Bu konunun bizim dışımızda da bu ilan sistemleri içeren projeler için referans olmasını umuyorum.
Js dosyalarının oldugu demoyu istediniz ve gönderdim. Lütfen Sitenizin Linkini paylaşın ve kodlarımın kullanılmadığını bileyim. Özel Mesajlarınız duruyor ve pmlerime cevap vermediğiniz için içimde kuşku uyandı
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:21:16 -->-> Daha önceki mesaj 23:01:31 --
Sorunumuz @liberter tarafından çözüldü. Kendisi daha teknik bilgi verebilir. Dediğinizgibi clientside tarafında js ile çözüldü shared hostingdeyiz bilginize. Bu konunun bizim dışımızda da bu ilan sistemleri içeren projeler için referans olmasını umuyorum.
Online olmanıza ragmen cevap vermiyorsunuz. Bu durumu daha supheli hale getirdi. Şikayet konusu oluşturacağım. Kodlarımı haksızca kullandığınızı düşünüyorum mesajlarınızıda yayınlayacağım.