Grubu kapattırmanız birşey ifade etmiyor. Facebookda yüzlerce grup sayfa var,Sonuçta birini kapatırsın digeri açılır.
İş biraz aile'de birazda kişilerin kendisinde bitiyor. Ailesi yeteri kadar düzgün yetiştiremediyse ve kendisi'de yaptıklarının farkına varamıyorsa ne yaparsan yap bir yerde patlak verir. Günümüz eskisi gibi değil çocuklar artık serbest yetiştiriliyor burda Ailelere düşen ara ara örnek göstererek nasihat vererek çocuğu bilinçlendirmesi. Ne çok sıkı ne çok serbest yetiştirmek gerekiyor. İnternetteki ve Dışardaki kötülükleri çocuğa düzgünce açıklaması gerekiyor. Malesef ki arkadaş ortamları bu kötülüklere davetiye çıkarıyor.
Şimdi ben ailesinin suçlu olup olmadığını tartışmıyorum, ki haklısınız da ama ne demek biri kapanır diğeri açılır. Öyle bir mantık olabilir mi? Karanlıga küfür edeceğimize bir mumda biz yakalım. Yani grubu gördükten sonra aman banane diyemedim. Çünkü daha çocuklar. Bir kaç muhabbete tanık oldum inanın tüylerim diken diken oldu. Aklıma burada konu açmak geldi.