Hocam sermayesiz iş iş değildir. Şu internet dünyasında bizim kafamızda yer ettiler sermayesiz internetten para kazanmak, alakasız. Yıllarca marez yaptım. Güzelde kazandım. Sektör çökünce makale yazarlığı yaptım. Baktım o işte cacık getirisi yok en iyisi ufak olsun benim olsun. Üç kuruşa makale yazacağıma kendi siteme çalışayım dedim. Kendi sitemi yaptım tema satın aldım mobil uyum yaptırdım. A bir baktık adsense beni kabul etmiş

A class ip var bir ayda 500 kelime üstü 120 makale yazdım daldan dala atlamadım tek sektör sosyal medyaya ağırlık verdim çoluk çocuk eş dost akraba herkese siteyi ezberlettim

benim amacım hafta sonu gezilerine finansman sağlamak öyle yüksek kazançlarda gözüm yok çadırım var zaten benzin param yağ parası çıksa yeter. Yaz kış kar çamur farketmiyor bi şekilde gidiyorum ben yemeğimide mangalda yapıyorum odu ateşinde çayda güzel oluyor uzun yolda makale yazmak zevkli ayrıca daha fazla deneyimler edinip yeni kelimeler öğreniyorum
Hocam sizde makale yazın bence eşiniz yazsın babanız yazsın yazabilen herkes yazsın makalecide kazansın