Merhaba arkadaşlar, bir tanıdığımın tanıdığı için yapılması gereken basit bir proje var. asp'den anlamadığım için buraya konu açıp işi vermeyi düşündüm.
Okulda verilen bir proje ödeviymiş. Aşağıdakiler haricinde bir detay bilmiyorum. Sorularınız varsa bana yazarsınız ben de sorar size geri dönüş sağlarım.

SÜRE ve ÜCRET olarak geri dönüş sağlarsanız sevinirim. (süre konusunda biraz sıkıntımız var 1-2 gün içerisinde halledilmesi gerekmektedir) (Yüksek iTrader tercih sebebidir)

*Önce iş sonra ücret şeklinde çalışmak istiyorum. Yazılım konusunda ağzım oldukça çok yandı ve en önemlisi tanıdığıma mahçup olmak istemiyorum.

KULLANILACAK TEKNOLOJİLER
Asp.net MVC 5 teknolojisi
C#
Veritabanı olarak SQL Server 2014 veya üzeri
Entity Framework ORM
Bootstrap tema
HTML5, CSS3, Javascript ve Jquery

PROJEDEN BEKLENENLER
Front-end olmalıdır.
Admin paneli olmadır.
Kullanıcıların üye olacakları sayfa olmalıdır.
Admin, kayıtlı üye kullanıcıları olmalıdır.
Authorization doğru bir şekilde yapılmalıdır.
Çok dilli (En azından Türkçe/İngilizce) olmalıdır

Dokümantasyon ve Tasarım: Proje Başlığı, Öğrenci Numarası ve Adı Soyadı’nın olduğu kapak sayfası dışında, 10 sayfayı geçmeyecek şekilde projeyi tanıtan bir doküman hazırlanacaktır. Ayrıca Balsamiq kullanılarak, sayfa tasarımları yapılacaktır. MVC projesinde Layout tasarımları hazırlanacaktır. Örnek olarak en az 1 sayfa layoutu kullanarak statik olarak çalışmalıdır. (Sadece view, controller boş olabilir).