PiSLiCk_06 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle geçmiş olsun. Yakın dertlerden muzdaribiz. Vestel ve Arçelik benim için pul değerinde değil artık. Kısaca neden böyle söylediğimi anlatıyım.
2 adet vestel klima aldık. Küçük olan buz gibi soğuturken büyük olan daha fazla soğutması ve daha fazla performans göstermesi gereken klima soğutmuyor. 3 yada 4 kez servis çağırıldı.
1.servis : Klimanın fişini uzatmaya takmışsınız direk duvardaki prize takacaksınız o yüzden böyle demiş bir miktar ücret alıp gitmiş. Eve geldim her ne kadar komik bulsam da tekrar servis çağırdığımızda yine aynı şeyi söylemesinler diye direk duvar prizine bağlantıyı yaptım.
2.servis : Filtre temizliğini yapmamışsınız. O yüzden soğutmuyor bu kullanıcı kaynaklı bir durum demiş ve bir miktar ücret alıp gitmiş. Toplamda 2-3 kez çalışmış bir makinenin filtre temizliği yapılması gerektiğini söylemişler. Güle güle onu da yaptım
3.servis : Klimanın dışarıda kalan mekanizması tozlanmış. O yüzden bu şekilde. Aşağıdan hortumla su tutmanız gerekiyor demiş ve yine ücret alıp gitmiş. 10.katta oturup klima kullananlar sanki hortumla yıkama yapıyor !!
4.servis : Cihaz normal çalışıyor hiç bir problem yok demiş ve gitmiş.

Anlayacağınız o bunaltıcı yaz günlerinde hiç bir halta yaramayan bir vestel klima sahibi olduk Isıtma konusuna gelince ısıtması da berbat

Birde vestel çamaşır makinesi sahibi olduk. Üst komşumuzda aynı makine mevcut. Hatta alt modeli dahi olabilir. Makinede çalışırken aşırı bir ses var. Makine çalışırken evin bütün odalarından çok net bir şekilde dinleyebiliyor ( sıkma modu değil normal yıkamada )

3 yada 4 kez servis geldi eve. Sonuç yine bana hüsran yine bana hasret var Onuda aldık kabul ettik evimizin bir bireyi olarak saydık

Yanarım yanarım da o servisler geldiğinde işlerim yüzünden 1 kez dahi karşılaşamadım. Saf anne babamı kandırıp kandırıp gittiler. Özellikle o fişi uzatmaya değil de duvara takacaksınız diyenin ağzına o fişi sokamadığım için gözüm açık gidecem

Birde LG televizyon sahibiyim. Televizyonda bir problem oldu. Adamlar aynı gün geldi. Koca televizyonun panelini yarım saat içerisinde servis araçlarında değiştirdi , tekrar montajını yaptı , kahvesini içti çıktı gitti
Bu olayı yaşayan biri olarak durumu çok iyi anlamışsınızdır siz.

şimdi yaşanan gelişmelerden bahsedeyim : istanbul avrupa bölgeden yetkili biri ile görüşme yaptım Arçelik fabrika'dan teknisyen yollayacaklarını belirtti yarın 11:00 & 13:00 arası geleceğini söyledi. Biraz daha empati kurabilen anlayışlı bir insan olduğu için tamam dedim.

Gelişmeler yarın akşama doğru. Bu haberden dolayı sadece bir günlük erteliyorum dilekçemi hakem heyetine vermek için.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 20:04:30 -->-> Daha önceki mesaj 20:02:00 --

Mr.Function adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
serviste yaşadığınız sorunları merkeze bildirin merkezden ilgilenirler. Servisler işletme mantığı ile çalışıp marka değeri gibi durumlardan bir haber olduğu için kendilerine de yaptırım uygulatabilirsiniz. Çağrı merkezinden yetkililerle görüşmeyi deneyin, çağrı merkezi çalışanlarının çoğu birbirinden farklı işlem sağlar şansınıza iyi birine denk gelirseniz çözüm sağlarlar
Bir çok çağrı merkezi personeli ile görüştüm ve çoğu inanın ki çok pozitif personellerden oluşuyor. Onları kırmamak adına yetkili talep ediyorum ( supervisor,takım lideri koç , şef yada Arçelik çağrı merkezinde ne isim kullanılıyor sa o ) fakat vermiyorlar.

Çağrı merkezinden çözüm almak imkansız. Servisin rapor yazmama sebebi de öğrenildi : değişim yada iade yi engelleme kotası.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:09:13 -->-> Daha önceki mesaj 20:04:30 --

https://www.change.org/p/ar%C3%A7eli...e-ar%C3%A7elik

Buradan destek olan herkese teşekkürü de borç bilirim.