Merhabalar yaklaşık 20 gün önce 1180 tl kdv dahil ücret ödedik. Firmamıza son 6 aydır sürekli biz şöyleyiz biz sektörde deviz biz google iş ortağıyız bu işi profesyonel yapıyoruz diyen firma 'nın ne kadar profesyonel olduğunu aşağıdaki cümleler ile belirtmek istiyorum gerisi sizlerin yorumuna kalmış.

- Google mechant 180 TL değerinde hediye ( vazgeçmek istediğinizde sizden alıyor bu tutarı )

- Google 100 TL hediye ( vazgeçin alıyor tutarı )

- Ayrıca neymiş bide ayrıldığımızda komisyon bedellerini de ayrıca alıyorlarmış bugün itibarı ile 850 küsür bakiyemiz kalmış ve vazgeçmek istediğimi belirttiğimde bana söylenen cümleler şu şekilde

Muhasebeye hesaplattığımda iade alacağınız tutar 350 civarı bir tutar
bu ne demek
benim 500 tl nereye gitti?

bugüne kadar ki 20 gündür boşa döndürdüğünüz 250 tl bakiyeyi aldınız
içinden komisyonlarınızı da aldınız
üstüne bide ekstra komisyonmu alacaksınız?

adres gezginini tercih ederken 2 kere düşünmenizi tavsiye ederim.

verilen hizmetten hiçbir şekilde memnun değilim.
ve şöyle bir sorunla karşılaştım
google mechant aktif edemediler
sürekli bana şu ürünü kaldırın bu ürünü kaldırın yahu arkadaşım benim atom çayı naturpy milk tea anne sütü arttırıcı ürünümü kaldırma gibi bir lüksüm varmı Allahını seversen ? böyle birşey olabilirmi verilen cevap google politikalarına uygun değil?
neye göre uygun değil
aradolu gibi bir site benim ürünümmü n11 gibi hepsiburada gibi site benim firma üreticisi olduğum halde ürünümü yayınlayabiliyor ve siz beceremiyorsanız bu benim sorunum değil ve kurup aktif bir şekilde bana teslim edemediğiniz bir bileşenin ücretini 180 tl yi benden nasıl alabilirsiniz?
böyle birşey söz konusu bile olamaz
bugün gerçekten çok sinirlendim ve buraya yazma gereği duydum.
adres gezgini firmasının ( menekşe hanım müşteri temsilcim )
müdürü yetkilisi burdan bu yazdığım yazıyı okudukdan sonra maduruyetimi belki gidermek için birşeyler yapmaya çalışabilir. Bilemeyeceğim orasını bekleyip göreceğiz. bir örnek vermek gerekirse kapıda ödeme li bir ürün gönderdim müşteri alacak ürünü teslim almadı kargo ücretini alabiliyormuyum alamıyorum neden? firmama kaldı neden ürünü başarılı bir şekilde gönderemedik değilmi buda öyle birşey sen ürün hizmeti veriyorsun başarılı bir şekilde anahtar teslim teslim edemiyorsan başarsızsızsan bu konuda o senın sorunun benim sorunum değil ozaman 6 ay beni hergün arayıp her hafta arayıp ali bey birlikte çalışcaktık gelin bize güvenin demeyi biliyordunuz buyurun güvendik ne oldu? ben o 1000 TL para ile ne yapardım 50-60 bin tık alırdım sitemde 0.05 sentten verirdim googleye ki daha önce böyle birşey yaptığımıda söylemiştim
en azından sizin yaptığınızdan 10000 kat daha iyi olurdu.

açıkcası verilen hizmet 0
verilen vaadler 10 üzerinden 10
gerçekleşmesi 10 üzerinden 0
anlayan anladı sanırım.