ARKADAŞLAR SİTEYİ YAKLAŞIK 20 GÜN ÖNCE DADAC'TAN ALDIM FAKAT İŞLERİM ÇOK YOĞUN İSTER İSTEMEZ İLGİLENEMİYORUM VE ALDIĞIM FİYATIN ALTINDA SATIYORUM... ALAN ARKADAŞA HAYIRLI OLSUN.

NOT: DADAC AÇTIĞI KONUDA YAZDIKLARINI PAYLAŞIYORUM BİLGİ İSTEMEYİN HERŞEY YAZIYOR....

Site için istenen fiyat 3.250 tl az da olsa pazarlık payı vardır.
Sitenin aylık getirisi: 360 tl adsense güncel durumu. + çok rahat 50 tlden 1 adet tanıtım satılır. + firma rehberinden gold üyelik ya da firmalara reklam satılabilir.
Sitenin açılış tarihi: 4 yıllık
Alexa tr 9k
Kategori, sitenin içeriği nedir: memurlar, çalışma hayatı, firmalar...
Günlük hit sayısı: 2,5k 3k tekil, 9-10k çoğul. hafta sonları yarı yarıya düşmektedir.
Ziyaretçi kaynağı: ( örn: %90 google - %10 yandex )
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 4 yaşında
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: tüm
Hosting dahil midir: hayır taşıyana kadar durabilir
Banlı olduğu sponsor var mı: yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: evet
Yazılım lisans sonlanma zamanı: sınırsız
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: yok.

Site dmoz kayıtlı olup çok kaliteli backlinkleri vardır. Site alanında öncü sitelerden biridir. Yaklaşık 1 yıldır güncellenmemesine rağmen hitini aynen korumaktadır. Hiçbir şey yapmazsanız bile böyle gider, günde 15 dk ilgilenirsiniz hitini ve gelirini katlarsınız. Alexa değerleri, index sayısı içeriklerin kalitesi ve muadillerinin değeri 5000 tl olan özel yazılımı ile mükemmel bir sitedir. Siteye reklam vermek firmalarla çalışmak vs için mailler gelmektedir. Hitlerin dağılımı oldukça dengelidir. Aşağıda koyduğum resimde iletişim kısmının bile en çok tıklananlardan olduğunu görebilirsiniz.. Sitenin onaylanmayı bekleyen yüzlerce yorumu bulunmaktadır. Hergün 4-5 adet firmalara yorum firmalarla bizimle iletişime geçmeyi isteyen yorumlar gelmektedir. Sektörü ve işini bilen birinin elinde çok rahat para kazandıracak bir sitedir.

Ekstra olarak sitenin yazılımı yapısı köşe yazarları vs news kaydı için uygundur. daha önce başvuru yapılmadı.

Sitenin eski halindeyken 1300 tlye kadar adsense geliri vardı.

İçinde yaklaşık 1 milyon kayıtlı firma vardır. birçok firmanın isim aramasında 1. sırada çıkmaktadır. Hitlerin yaklaşık yarısı bu firma aramalarından yarısı da sitedeki haber makale iş ilanları vs dan gelmektedir...

Siteyi satma nedenim: elimde gelirli birçok site var. Bu siteyi sektörü fazla bilmediğim ve ilgilenmek zamanımı alacağı için satmak istiyorum. Domain ihs firmasında. Alacak kişinin siteyi kendi sunucusuna taşıması gerekiyor. (Sitenin yüksek bir veritabanı mevcut aylık ödemeli bir sunucu firması ile anlaşıp taşıyabilirsiniz. ya da isterseniz eski sunucunda aynen kalabilir ben de eski sahibinden bu şekilde aldım istediğin kadar kullanabilirsin dedi. telefonu mevcut bende)

Siteyi bende 2 hafta önce almıştım ancak siteyi yaklaşık 2 yıldır bende takip ediyordum ve kalitesini biliyordum. Haberler ve iş ilanları banka alımları vs gibi konular eklerseniz hitini katlarsınız. Hem adsense geliri artırılabilir hem de link satışı tanıtım satışı vs rahat aylık 1000 tl kazandıracak bir sitedir. Siteden hiç tanıtım satılmamıştır.

Güncel 10 günlük adsense geliri aşağıdadır. Mobil ve normal site ayrı ayrı eklenmiştir. Tbm si yüksektir. Günlük mobil teması ve normal siteden toplamda 10-15 tl geliri vardır. Perşembe günleri 15-30 tl arası oluyor. hafta sonları ise 7-13 tl arası...

ANALİTİCS